mikkonummelin

Treffipalstoista tulee heteromiehille vain pahaa mieltä

  • Treffipalstoilla kaikki asiat eivät mene miesten kannalta kuten Strömsössä.
    Treffipalstoilla kaikki asiat eivät mene miesten kannalta kuten Strömsössä.

Nykyaikana Internet on pullollaan erilaisia seuranhakupalstoja, koska hyvin monet aikuiset ovat tahtomattaan jääneet vaille parisuhdetta. Jotkut ovat olleet yksinäisiä tässä mielessä koko ikänsä, joillakin tilanteeseen on ajauduttu eron tai leskeksi jäämisen vuoksi. Merkittävimpänä kohderyhmänä treffipalstoille lienevät 20-40-vuotiaat miehet, jotka hakevat naista.

Sukupuolijakauma treffipalstoilla muodostuu parisuhdemarkkinoilla lähes väkisin hyvin vääristyneeksi, jossa eri sukupuolta olevaa kumppania hakevista saattaa palstoilla olla jopa 5-10 miestä yhtä naista kohden. Tämä tarkoittaa sitä, että useimmilla miehillä oman profiilin laittaminen ei sinällään hyödytä mitään tai kerää yhtään vastauksia. Myös vastaaminen sellaisille naisille, jotka kuvansa perusteella olisivat vähääkään houkuttelevia, on useimmille miehille toivotonta.

Näitä puutteita paikkaamaan on sitten keksitty Internetissä sellaisia treffipalveluita, jotka ovat huijauksia ja viheliäisiä rahastuksia. On yritetty uskotella, että tätä vääristyneen sukupuolijakauman aiheuttamaa ongelmaa, mikä näkyy näiden palveluiden mieskäyttäjille, voisi "korjata" liittymällä maksullisiin treffipalveluihin tai "päivittämällä" joitakin treffipalveluita niiden maksullisiin "plus", "bonus", "extra" tms. versioihin. Tyypillisesti tällaisiin päivityksiin houkutellaan mentäväksi siten, että annetaan ymmärtää, että "postilaatikkoon on tullut viesti kiinnostuneelta naiselta x, jonka saa lukea tai jonka tietyt tiedot, kuten yhteystiedot saa nähdä vain maksullisella päivityksellä". Joillakin on sitten kokemusta siitä, että tämän jälkeen kyseiset viestit ovat paljastuneet pelkiksi roskapostituksiksi.

Jotkut ilmoitukset ovat myös peiteltyjä seksipalveluiden myynti-ilmoituksia, joissa on luotettu siihen, että niihin ennen pitkää epätoivoisesti turvaudutaan. Tyypillisiä indikaattoreita tällaisille ilmoituksille ovat epäilyttävän oloiset kuvat, jos tilastot näkyvät (kuten suomi24 Treffit plussassa), epämääräisen suuri viestiliikenne profiilista tai siihen päin tai erikoiset ikärajakriteerit, kuten 18-vuotias nainen hakemassa 40-99-vuotiasta miestä.

Harkitkaa huolella, haluatteko maksaa treffipalveluista mitään ylimääräistä ja saako sillä oikeasti yhtään mitään. Erityisen varovainen tulee olla, jos jotkut palvelut edellyttäisivät suoraveloitussopimuksia matkapuhelinliittymistä tai luottokortilta, koska on raportoitu, että niistä voisi olla erittäin vaikea päästä helposti eroon.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Joachim Seetaucher

Valtava kysyntä sukeuttaa aina bisnestä. Kokeilin kerran pukkaamalla treffi-ilmoituksen, jossa 19-vuotias kokematon tyttö etsi vanhempaa herrasmiestä opettajaksi.

Kun sain yli tuhat vastausta kahdessa päivässä (siellä oli Markkua, Reinoa, Jaakkoa, Ilkkaa, Tapsaa, Seppoa, j.n.e. ...), niin kieltämättä tuli mieleen, että kuinka noin suurta patoutunutta kysyntää voisi jollain tavoin hyödyntää.

Käyttäjän Poika kuva
poika heinänen

Alkamalla 19-vuotiaaksi tytöksi ;)

Käyttäjän mikkonummelin kuva
Mikko Nummelin

Monet miehet rustaavat ihan ammatikseen sellaisia naisten profiileja, joissa yhden ainoan profiilin takana voi olla monta naista vastaanottamassa miehiä sopivissa hotellihuoneissa.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

"Tämä tarkoittaa sitä, että useimmilla miehillä oman profiilin laittaminen ei sinällään hyödytä mitään tai kerää yhtään vastauksia."

Kyllä mielestäni kannattaa laittaa. Mutta se on tehtävä hyvin. Naiset haluavat tietää miehistä paljon, parin lauseen tekeleet sivuutetaan. Helposti lähestyttävät, persoonalliset ja taiten tehdyt ilmoitukset kiinnostavat kyllä naisia.

Juhani Nurminen

No mitä sanot minun S24 profiilistani, joka on seuraava:
Otsikkona on: Olen hyvä mies

...sitä minä olen.

Vai olenko?

Ota selvää!

Ihan jo pikkupoika kun olin niin isäni jossain tilanteessa totesi: "älä nyt hyvä mies viitsi". No joo...

Olen hyvä - olen hyvä mies. Osaan kirjoittaa, ja joskus jopa puhunkin. Olen kohtuullisen pitkä - silläkin kuulemma on merkitystä?

Etsin naista. Elämänkumppani, jolle tärkeintä ei ole se, että mies on fiksu tai komea. Itse olen silti molempia, ainakin jos peilistä katsoen itse itseäni arvostelen.

Paras paikka treffeille on jomman kumman koti. Tosin se vaatii vähän rohkeutta, jotta nainen uskaltaa päästää miehen sisään - siis kotiinsa. Tai jotta hän lähtee käymään miehen kotona.

Hetkeen en ole treffeillä käynyt- Viimeksi viime syksynä. Tulos oli: ei ole kipinää. Heh - sitäkö tarvitaan? Siis kipinää?

Minä en ole mikään "helppo tapaus" - entä sinä?

Miksi muuten naiset yleensä eivät tee aloitetta?

* * *

Sitten vielä pari pointtia:
- lyhyet hiukset on plussaa, mutta eivät pakolliset, voin leikata :-D
- korkokengät on tarkoitettu juhliin, ei arkeen, vai kuinka?
- pienet on paremmat.

Siinä se, kaikki, lyhykäisyydessään.

Tämän blogin suosituimmat